Ügyvédi irodánk

Üdvözlöm honlapunkon!

Dr. Sipos Balázs Tihamér vagyok, a Sipos Ügyvédi Iroda alapító ügyvédje.

Dr. Sipos Balázs Tihamér

Diplomámat 2001-ben a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán, majd másoddiplomámat a németországi Universität Trier LLM képzésén szereztem.

Egyetemi éveimet követően olyan ügyvédi irodáknál helyezkedtem el, ahol a személyi sérüléssel járó balesetekkel kapcsolatos tudásom tovább tudtam fejleszteni. 2007-től alapítottam meg a Sipos Ügyvédi Irodát, már a kezdetektől arra törekedve, hogy a klasszikus polgári jogi, ingatlanjogi, társasági jogi, továbbá egyes munkajogi ügyeken túl a fókuszban továbbra is a személyi sérüléssel járó baleseti ügyek álljanak.

Az elmúlt 20 évben rengeteg megoldandó üggyel találkoztam, amely megtanított arra, hogy a szakmai profizmus és objektivitás mellett különösen ezen a területen a türelem és az együttérzés a legfontosabb, hiszen olyan ügyekben nyújtunk segítséget, ahol ügyfelünk vagy hozzátartozójának élete alapvetően változik meg. Éppen ezért hiszünk benne, hogy a magas szintű szakmai képviselet mellett mindig az empátia és az érthető tájékoztatás válik a bizalmon alapuló eredményes munkakapcsolat alapjává.

Szakmai sikereinket – a megnyert ügyek statisztikáján túl – az is alátámasztja, hogy az elmúlt években az új ügyek döntő többségét egykori Ügyfeleink ajánlásával szereztük, illetve hogy korábbi Ügyfeleink más ügyekben is hozzánk fordulnak.

Magyarország számos bíróságát és valamennyi biztosító társaságát jól ismerjük, több ezer tárgyalási nappal és egyeztetéssel, több száz eredményesen, sikeresen lezárt üggyel a hátunk mögött képviseljük a hozzánk fordulókat a peres eljárások, illetve a peren kívüli egyezségek kialakítása során. A káresemények értékelését minden ügy kezdetén elvégezzük, ha szükséges, úgy szakértők bevonásával, hogy elkerülhetőek legyenek az indokolatlan pereskedések. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel és a peres eljárás megindításáról minden alkalommal ők döntenek. Irodánk sérült személyek büntetőjogi ügyekben való képviseletét is ellátja.

Büszkék vagyunk minden egyes sikeres megállapodásra, minden tárgyalótermi győzelemre, és a szakmai eredmények mellett örülünk annak is, amikor ügyfeleinkkel elégedetten zárunk le ügyeket.

Az iroda együttműködő szaktanácsadója

Pintér Józsefné

kártérítési és biztosítási szaktanácsadó

Az iroda együttműködő ügyvédei

dr. Dankó Dóra

egyéni ügyvéd

dr. Kondacs Barnabás

egyéni ügyvéd

dr. Fazakas István

egyéni ügyvéd

Munkatársak

dr. András Noémi

ügyvédjelölt

Veres-Abonyi Nikoletta

jogi asszisztens

Simon Henriett

jogi asszisztens

dr. Molnár Ákos

egyéni ügyvéd